skip to Main Content
Jansma Drachten Solliciteert Bij Jou!

Jansma Drachten solliciteert bij jou!

Beste toekomstige collega,

Zoals genoemd in mijn introductie ben ik Jansma Drachten BV. Via deze brief solliciteer ik om jouw werkgever te worden. Want wat maakt mij de perfecte werkgever voor jou? Dat motiveer ik graag in deze brief.

Ik besta al meer dan 100 jaar, een behoorlijke tijd. Om die reden organiseerde ik een groot feest voor al mijn medewerkers én partners. Want ik vind dat je heugelijke gebeurtenissen moet vieren. Mijn personeelsvereniging is ook goed in het organiseren van feestjes, een paar keer per jaar komen ze met originele uitjes, voor ieder wat wils.

Naast gezelligheid moet er natuurlijk ook gewerkt worden, bij mij op kantoor kun je bij iedereen binnenlopen, ook bij de directie staat de deur, letterlijk, altijd open. Dat is iets wat mij kenmerkt: transparantie, korte lijnen en gelijkwaardigheid. Ook buiten, op de projecten waardeer ik openheid en eerlijkheid.

Ik werk voornamelijk in Noord-Nederland, je kunt dan denken aan rioleringsprojecten, het renoveren en bouwen van bruggen, maar ook aan projecten als het renoveren van alle veerhavens aan de Waddenzeekust. Bij ons is iedere dag anders en leer je iedere dag. Mocht je liever nog een keer in de schoolbanken duiken dan is dat ook mogelijk: ik stimuleer het volgen van studies en cursussen altijd.

Ondanks dat ik al meer dan 100 jaar besta ben ik alles behalve ouderwets, wij werken met moderne systemen en ontwikkelen zelfs onze eigen systemen voor het delen van projectinformatie en goederenstromen. Omdat ik de digitale ontwikkeling interessant vind, sta ik altijd open voor suggesties en verbeteringen hierin.

Dan nog wat praktische zaken. Ik heb locaties in Drachten én Leeuwarden, dat ligt mooi centraal gelegen in mijn werkgebied. Ik ben een middelgroot bedrijf, hierdoor is er altijd iemand om mee te sparren, praten of ouwehoeren. In Drachten heb ik een eigen werkplaats, waar ik het onderhoud pleeg aan mijn materieel. Ook maak ik hier prefab betonelementen. Doordat ik veel in eigen huis heb komt dat de efficiëntie ten goede.

Om mijn motivatiebrief af te ronden, ik heb ontzettend veel zin om jou te ontmoeten en meer te vertellen over mij, mijn werkwijze en wat ik jóu kan bieden. Ik kom graag met je in gesprek om te bespreken hoe jij met plezier bij mij gaat werken. Ik hoop dat je mij uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. Je kunt me bereiken via 0512 – 33 40 70 of solliciteren@jansma.biz

 

Met vriendelijke groet,

 

Jansma Drachten BV.

 

Back To Top